Verbazingwekkend goedkope bestemmingen in Azië

Bangladesh

Als je op zoek bent naar een betaalbare maar ongebruikelijke plek om te verkennen die vol energie en intriges zit, dan is Bangladesh misschien wel de plek die je zoekt. Bangladesh is de thuisbasis van de Sundarbans, het grootste mangrovebos ter wereld. Het heeft ook Cox’s Bazar, het langste stuk ononderbroken zandstrand ter wereld. Ontdek historische tempels in Puthia, het rivierleven in Barisal, oude ruïnes in Gaur en nog veel meer.

Georgië

Georgië, een land dat vaak over het hoofd wordt gezien, ligt aan de Zwarte Zee op het kruispunt tussen Azië en Europa. De weelderige Kaukasische bergen zijn bezaaid met traditionele dorpen en er zijn prachtige uitzichten te vinden rond bijna elke bocht in de weg. De hoofdstad Tbilisi is een smeltkroes van culturele invloeden, maar er heerst nog steeds een traditionele manier van leven. Het nachtleven is leuk en goedkoop! Bovendien kun je in Georgië ‘s ochtends skiën en’ s middags naar het strand gaan.

Nepal

Hoewel rondvluchten over de Mount Everest en intensieve meerdaagse tochten in de Himalaya de kosten omhoog kunnen schieten, zijn de basiskosten voor een bezoek aan Nepal zeer betaalbaar. Als maatstaf: een maaltijd in een budgetrestaurant kost ongeveer 200 NPR (ongeveer 1,80 USD) en goedkope tweepersoonskamers in een pension in Kathmandu zijn te vinden voor slechts 1.300 NPR (ongeveer 11,80 USD) per nacht.

Indonesië

Verspreid over duizenden eilanden biedt Indonesië veel afwisseling. Vulkanische landschappen, idyllische stranden, prachtige meren en natuur in overvloed contrasteren met historische hoogtepunten, zoals Borobudur, en bruisende steden. Hoewel de prijzen op verschillende eilanden enorm kunnen variëren, is Indonesië over het algemeen een van de meest budgetvriendelijke landen in Zuidoost-Azië. De kosten kunnen laag worden gehouden door tijd door te brengen op slechts een paar nabijgelegen eilanden in plaats van te proberen zoveel mogelijk eilanden op te proppen.

India

India is een enorm en divers land en biedt voor elk wat wils. Van stranden en bergen tot wereldberoemde architectuur, heerlijk eten, bruisende markten en spirituele ervaringen, India is een rijke en aantrekkelijke bestemming. Ontspan op de prachtige stranden van Goa en wandel door de talloze kerken en andere religieuze gebouwen. Baad in de Ganges in Varanasi.

Sri Lanka

De belangrijkste attracties en activiteiten van Sri Lanka staan ​​enigszins bekend om hun hoge kosten. Als u bijvoorbeeld de indrukwekkende rots van Sigiriya beklimt, kost u 4.500 LKR (ongeveer 28 USD) en een safari van een halve dag in Yala National Park kost ongeveer 6.000 LKR (ongeveer 37,50 USD) per persoon. Goedkope accommodatie, maaltijden en vervoer compenseren enigszins de hogere reiskosten.

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Categories

  • No categories
More Stories
Gezondheidsveranderingen die moeten worden aangebracht voordat u zwanger wordt