Thomas Heatherwick en Ab Rogers spreken op de virtuele Workplace Wellbeing by Design-conferentie

Dezeen-promotie: Workplace Wellbeing by Design is een online evenement van een week dat plaatsvindt tijdens het London Design Festival van dit jaar, dat de complexe relatie tussen design en welzijn op de werkplek onderzoekt.

Workplace Wellbeing by Design, dat plaatsvindt van 14 tot 18 september 2020, omvat lezingen door leiders in de architectuur- en designindustrie, waaronder Thomas Heatherwick, Ab Rogers en HOK senior director van WorkPlace, Kay Sargent.

Deze creatievelingen zullen worden vergezeld door meer corporate figuren zoals Bruce Daisley, die Twitter ontwikkelde voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten; Cees van der Spek, communicatiedirecteur EDGE; en werkplek theoreticus Jeremy Myerson.

Andere sprekers zijn onder meer biometrische Nikita Mikhailov, die nieuwe datagestuurde biometrische technieken voor werkgevers en werknemers bespreekt, en Maaind-oprichter Martin Dinov, die zal schetsen hoe AI kan worden ingezet voor het welzijn op de werkplek.

Gedurende vijf dagen zullen vijf sessies van 75 minuten de kwesties van werkplekontwerp onderzoeken vanuit verschillende gezichtspunten, waaronder technologie en diversiteit, evenals de impact van de Covid-19-pandemie.

Elke sessie wordt georganiseerd door auteur en ontwerpcommentator Aidan Walker en wordt opgesplitst in drie secties: een keynote, een praktische case study.

De eerste dag, de Well Workplace genaamd, begint met een gesprek tussen Rogers en Heatherwick over hun werk voor Maggie’s Centers.

Terwijl de twee architecten bespreken hoe ze hebben geprobeerd de gebouwde omgeving te gebruiken om de psychologie van de bewoners te beïnvloeden, zal Maggie’s CEO Laura Lee de architectuurfilosofie van de organisatie toelichten.

Dag twee, geleid door Dinov, zal zich concentreren op de slimme werkplek en de impact van technologieën zoals AI op het welzijn. EDGE’s van der Spek zal ook de ideeën achter de opdracht onthullen voor het bestaande project van het bedrijf in Amsterdam en het nieuwe project op London Bridge.

“Mensen praten al een generatie over – en ontwerpen voor – psychologische diversiteit, evenals de controle van het individu over hun fysieke omgeving,” zei Walker.

“Sensortechnologie heeft een geheel nieuwe betekenis gegeven aan het slimme gebouw en de impact van kunstmatige intelligentie staat voor de deur”, vervolgde hij. “Het is tijd om de balans op te maken en Covid-19 heeft valuta en urgentie aan de discussie toegevoegd.”

Dag drie, de Human / Humane Workplace, wordt geleid door Swann, wiens boek The Human Workplace het interieur en gedragsontwerp onderzoekt.

Swann zal worden vergezeld door architect Giuseppe Boscherini, Mikhailov en directeur van Chapmanbdsp ontwerpadviesbureau Ian Duncombe om “psychosociaal ondersteunend ontwerp” te bespreken.

Dag vier, geleid door HOK’s Sargent, zal zich concentreren op creativiteit, productiviteit en diversiteit in discussies met Ricoh’s werkplekdiensten-directeur Simone Fenton-Jarvis en MoreySmith-directeur Linda Morey Burrows.

Kate Davies van vastgoedbedrijf CBRE en Catherine Thomas, CEO van Art Acumen, zullen ook deelnemen aan het gesprek.

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Categories

  • No categories
More Stories
Integrated Field versiert het kinderziekenhuis in Thailand met glijbanen en een zwembad