Simpele tekenen van een sterke en gezonde relatie

1. Emotionele bekrachtiging

Een duidelijk teken van een goede relatie is dat beide partners gefocust blijven op wat ze willen creëren en hoe ze zich willen voelen. Het kan te gemakkelijk zijn om onze partner de schuld te geven als we ons niet goed voelen of enigszins overweldigd zijn door de curveballs die het leven ons voortdurend lijkt te bezorgen.

2. Aantrekkelijkheid in afstemming

Oxytocine staat bekend als het hormoon liefde en binding en speelt niet alleen een belangrijke rol bij intimiteit. In feite is het ook essentieel om het vertrouwen en de aantrekkingskracht tussen twee mensen te vergroten. Het oxytocinemolecuul, dat in het menselijk brein wordt gesynthetiseerd wanneer u iemand vertrouwt, motiveert ook wederkerigheid.

3. Seksuele functie

Seks is het enige dat een sterke, gezonde relatie onderscheidt van een platonische vriendschap. Seksuele intimiteit is een van de belangrijkste tekenen van een goede relatie en wordt vaak omschreven als de lijm die een relatie bij elkaar houdt. Door seksuele intimiteit kunnen twee mensen die de ultieme verbinding met elkaar zoeken, samenkomen. Intimiteitsproblemen kunnen echter leiden tot scheiding, eenzaamheid en ontkoppeling – gevoelens die uiteindelijk een relatie kunnen verscheuren.

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Categories

  • No categories
More Stories
Fe Latest Images