Motorola beweert dat de Razr 200.000 keer kan folden.

Exclusief: het bedrijf laat ons zien dat je het 5 jaar lang 100 keer per dag kunt vouwen.

Voor mijn Motorola Razr (sept. 2020) review heb ik de nieuwe opvouwbare telefoon gedurende 10 dagen getest. Af en toe reageerde een toeschouwer met ongeloof als ik de telefoon opende of sloot. Een vrouw die achter de kassa van een to-go-raam in een coffeeshop werkte, verzamelde haar collega’s en vroeg me hen te laten zien hoe de Razr dubbelgevouwen was. Ze waren allemaal sociaal verwijderd en droegen maskers. Toen ik het scherm demonstreerde als papier, antwoordde ze: “Dat is geweldig. Waar kan ik er een krijgen?”

En dat is de “magie” van opvouwbare telefoons in de kern. Ze doen schijnbaar het onmogelijke door je iets rechthoekigs en stijfs te laten nemen en het in iets kleiner dan een onderzetter voor drinken te laten vouwen. Die magie komt voort uit jaren van ontwerp, testen en herzieningen. En de ingenieurs en ontwerpers die aan de nieuwe Motorola Razr hebben gewerkt, weten dat het allesbehalve magie is om een ​​6,2-inch telefoon in tweeën te vouwen.

Maar al dat werk kan gemakkelijk worden overschaduwd. Het waren recensie-eenheden van de Samsung Galaxy Fold uit 2019 die de vlag hieven over hoe vouwschermen in de echte wereld zouden werken. Een aantal van hen had defecten waardoor stof of andere deeltjes onder het scherm terechtkwamen en grote schade aanrichtten. Alle zorgen die mensen hadden over opvouwbare displays werden onmiddellijk versterkt.

In februari van dit jaar bracht Motorola na maanden van vertragingen zijn Razr (2019) uit met een opvouwbaar scherm en het videoteam van CNET testte de duurzaamheid van het scherm. Mijn collega Chris Parker gebruikte een FoldBot en probeerde 100.000 keer de telefoon te openen en te sluiten. Na 27.000 keer vouwen kon de Razr (2019) niet verder worden getest. Terugblikkend op de test en hoe SquareTrade zijn FoldBot heeft aangepast om de Razr te kunnen gebruiken, concludeerde Parker:

“Voelt [de Razr (2019)] aan als een duurzame, veerkrachtige telefoon die bestand is tegen langdurig gebruik in de echte wereld? Voor mij wel.”

Door deze incidenten kunt u zich afvragen of opvouwbare schermen wel duurzaam zijn. En zo ja, hoe weten we dat dan? Jeff Snow, algemeen manager innovatieproducten bij Motorola, vindt het normaal om duurzaamheidsvragen te stellen over opvouwbare schermen.

“Het nieuwe aan de telefoon is dat het scherm openvouwt en je hem kunt verlichten”, aldus Snow. “Mensen zijn niet gewend aan telefoons met die kamerschermen. Dus de vragen in hun hoofd zijn: ‘Gaat het duren?’ ‘Hoe vaak kan ik die actie eigenlijk doen?’ ”

Motorola beweert dat het scherm van zijn nieuwe Razr (2020) 200.000 keer kan worden opgevouwen. Om u een idee te geven hoeveel dat zijn, zou u de telefoon gedurende 5 jaar 100 keer per dag kunnen openen en sluiten en nog steeds niet op dat aantal kunnen drukken.

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Categories

  • No categories
More Stories
Verbazingwekkend goedkope bestemmingen in Azië