Goedkoopste landen om in Afrika te reizen

Marokko

We gaan van start met deze lijst in Noord-Afrika omdat dit, althans voor toeristen, de goedkoopste kant van het continent kan zijn.

En meteen op nummer 1, het is die klassieke favoriete budgetreiziger, Marokko.

Marokko, aan de Middellandse Zee, ligt slechts een korte afstand van Spanje en is als zodanig ongelooflijk goedkoop te bereiken, hetzij voor een budgetvlucht of een (meer ecologische) trein- en bootreis vanuit Europa.

Tunesië

En vasthoudend aan het Noord-Afrikaanse thema, hoewel we enigszins naar het oosten gaan, komen we naar Tunesië, een andere duidelijke plek op een lijst van de goedkoopste landen om in Afrika te reizen.

Tunesië was lange tijd een favoriete pakketbestemming voor veel Europese reizigers, maar heeft de afgelopen jaren helaas te maken gehad met een grote hoeveelheid burgerlijke en politieke onrust die traditionele toeristen ernstig afschrikken.

Als zodanig stortte de industrie bijna in en ondanks dat de vrede en stabiliteit weer grotendeels hersteld waren, is de reistitel van Tunesië als veilige bestemming dat niet.

Egypte

Een goede reden waarom Egypte een van de goedkoopste landen is om in Afrika te reizen, is het feit dat je geen rondleidingen of gidsen nodig hebt om de bezienswaardigheden te zien.Soms, zoals in het geval van Abu Simbel, zijn ze zelfs bij het ticket inbegrepen prijs.

Soedan

Serieus rivaliserend met Egypte voor de titel van het goedkoopste land om in Afrika te reizen, zo niet de wereld, de dingen in Soedan zijn waanzinnig goedkoop – een trieste weerspiegeling van de wanhopige economische situatie die het land heeft overspoeld.

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Categories

  • No categories
More Stories
Anthem Preview