Beste en goedkoopste plaatsen om te bezoeken in Zuid-Amerika

Hoewel het misschien niet te vergelijken is met Zuidoost-Azië, is Zuid-Amerika nog steeds een solide budgetreisbestemming. Toch zijn sommige regio’s duidelijk duurder dan andere, dus het loont echt om te weten waar je heen moet als je het continent met een klein budget probeert te doorkruisen.

La Paz, Bolivia

La Paz is het grootste stedelijke gebied van het goedkoopste land van het continent en brengt zeker een koopje met zich mee. Reizigers hoeven niet rijk te zijn om te genieten van het bruisende nachtleven, om tussen adembenemende bergen te trekken of gewoon te genieten van de bezienswaardigheden van deze waanzinnige, hooggelegen stad.

Uyuni, Bolivia

Hoewel een jeeptour door de surrealistische zoutvlakten van Uyuni en de buitenaardse nabijgelegen natuurlijke attracties misschien wel de grootste uitgavenpost zijn waarmee backpackers in Bolivia worden geconfronteerd, kost deze bestemming op de bucketlist hen nog steeds slechts $ 150 of zo. Onverslaanbare waarde, echt waar.

Sucre, Bolivia

Wil je de grootsheid van het Spaanse nieuwe wereldrijk ontdekken zonder de bank te verslaan? Dan is de Boliviaanse stad Sucre de beste gok in Zuid-Amerika. Belachelijk goedkoop eten, accommodatie en excursies maken dit prachtige koloniale juweeltje een must als je in de regio bent.

Rurrenabaque, Bolivia

Bijna iedereen die Zuid-Amerika bezoekt, verlangt ernaar de machtige Amazone te verkennen, en er is nergens goedkoper om dat te doen dan de noordelijke Boliviaanse jungledad Rurrenabaque. Geef die exclusieve high-end jungle lodges een misser en ga op pad met exotische dieren in het wild tijdens een spotgoedkope driedaagse pampatour.

Titicacameer, Peru en Bolivia

Als armste regio van zowel Bolivia als Peru is een bezoek aan het Titicacameer verfrissend gemakkelijk voor de portemonnee. Verken oude Inca-archeologische vindplaatsen en communiceer met kleurrijk geklede inheemse bewoners terwijl je uitkijkt over het glinsterende water van ‘s werelds hoogst bevaarbare meer.

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Categories

  • No categories
More Stories
Yakuza 7 Release Date Announced